Roxie's belevenissen - Dag 14
Hoe werkt het? Klik hier
Begin pagina
loggy.nl Home
Weblog maken
RSS Feed

Abonneren!

Roxie's dagboek

De bevalling
Dag 64
Dag 62
Dag 59
Dag 57
De a.s. papa
Dag 51
De werpkist staat klaar
Dag 45
Dag 42
Roxie 2e echo
Week 4/5
Week2-dag 13
Week 2
Week 1
Dag 14
Dag 12
Dag 11
Dag 8
Roxie loops-Dag 8
Roxie loops
Hondenwasdag
Sneeuw
Roxie naar de keuring
Papa Mexx
Roxie's dagboek


<< vorige | Hoofdmenu | Volgende >>

Dag 14


Vandaag voor de 2e keer naar BelgiŽ en dit keer dus eerst met de bus en de trein.

Roxie stapte zo de bus in en vond het wel spannend..geloof ik. Toen naar het treinstation en ook dit was weer een nieuwe ervaring voor m'n meisje.

Kenny, m'n jongste zoon, was meegegaan om ons uit te zwaaien en ook de trein stapte ze zo in.Het was erg druk in de trein dus ben ik maar in het 'halletje' gaan zitten op een klapstoel. In het begin bleef ze even staan en moest wel even wennen aan al die geluiden en een schuddende wagon,maar later ging ze braaf liggen en kon ze haar hobby nog even beoefenen...vliegen vangen. In Zwolle aangekomen snel naar het andere perron en weer een nieuwe ervaring voor Roxie,nl trappenlopen. Dit heeft ze nog nooit hoeven te doen en nu gelijk een paar hoge trappen met allemaal gaatjes erin.Ik hield haar kort aan de riem en ze liep heel braaf op en van de trappen.Ik was best trots op m'n meissie. In Arnhem aangekomen was het weer behoorlijk omgeslagen. Toen ik thuis vertrok was het nog broeierig warm en nu regende het en was het gelukkig lekker afgekoeld.Daar opgepikt door Hans en zo gingen we weer richting BelgiŽ.

Dit keer kon er even gespeeld worden omdat de temperatuur nu aangenamer was en dit werd ook gedaan door de 2 tortelduifjes. De dag was zeker goed want Roxie bleef mooi staan en liet de reu ook toe. Alleen vasthouden dat wilde ze niet. Het is dan echt een hittepetit met een eigen willetje. Gelukkig is de reu erg ervaren en wist precies wat er van hem verwacht werd maar op 'het' moment sprong Roxie ineens weer weg.

Dit is een tijdje zo doorgegaan en om nu met 2 man m'n teef in de houdgreep te nemen zag ik echt niet zitten. Misschien door de onervarenheid, en ook van mij natuurlijk, maar het kan ook zijn dat ze een eventuele volgende keer weer dit gedrag vertoont. De ene teef laat zich makkelijker dekken dan de ander. Zo zie je maar weer dat het niet allemaal zo simpel is, soms verloopt een dekking heel makkelijk en voorspoedig en een andere keer gaat het niet helemaal zoals je het zelf graag zou willen. We gaan nu duimen dat ze na deze 2 dekkingen drachtig blijkt en volgens de reueneigenaar was er wel 'wat' achtergelaten bij Roxie. Over een maand een echo laten maken en dan weet ik meer. Wat duurt een maand dan lang..pffffffff.


04 Juli 2008 Permanente link Google Feed MSN Reporter


Reacties
Naam Yade @ 14:47 09-Jul-2008
Hoi zus

ik ben nu loops geworden.

Yade

Naam Greetje @ 19:26 07-Jul-2008
En Monique, ben je weer een beetje bij, je bent nu een week verder.

Naam
(typ de letters en cijfers over)
E-mail
:-) :-d ;-) :-o :-p (h) :-@ :-s :-$ :-( :'( :-| (a) (l) (6) (?) (!) (i) (>) (y)
Outlet NL female 140915 - 030216 468x60


Weblog