Roxie's belevenissen - Dag 12
Hoe werkt het? Klik hier
Begin pagina
loggy.nl Home
Weblog maken
RSS Feed

Abonneren!

Roxie's dagboek

De bevalling
Dag 64
Dag 62
Dag 59
Dag 57
De a.s. papa
Dag 51
De werpkist staat klaar
Dag 45
Dag 42
Roxie 2e echo
Week 4/5
Week2-dag 13
Week 2
Week 1
Dag 14
Dag 12
Dag 11
Dag 8
Roxie loops-Dag 8
Roxie loops
Hondenwasdag
Sneeuw
Roxie naar de keuring
Papa Mexx
Roxie's dagboek


<< vorige | Hoofdmenu | Volgende >>

Dag 12


Vandaag is het dan zover, Roxie gaat voor haar eerste dekking Om 14.15 uur zijn we gaan rijden richting...BelgiŽ. Roxie mocht op de achterbank want achterin de bus vond ik niet verantwoord met deze hitte. Met de airco was het goed uit te houden en Roxie is altijd heel braaf in de auto Onderweg even gestopt om te plassen en toen we er bijna waren zijn we eerst even wat gaan eten. Roxie had ik aan de deurgreep van de auto vastgebonden zodat ze in de schaduw kon liggen.

 

Bleek naderhand niet zo'n goed idee want toen we weg wilden gaan sprong ze zo hard naar ons dat de deurgreep kapot ging.Gelukkig kon Hans hem weer zodanig repareren dat hij wel weer dicht kon. Daarna door naar onze eindbestemming waar we om 18.30 uur arriveerden. Roxie mee naar binnen en even laten snuffelen. Omdat het zo warm was besloten we om ze niet eerst te laten spelen en hield ik Roxie gelijk aan de riem. Toen de reu erbij gehaald en ze even laten snuffelen.Roxie deed nogal wild en sprong van hot naar her. Ook was ze snauwerig naar de reu en dan ging ze weer mooi 'staan'.Daarna probeerde zij de reu te berijden maar dat was niet de bedoeling.En we kwamen erachter dat Roxie ook behoorlijk kon gillen. Natuurlijk is het allemaal vreemd en zo'n 1ste keer kan best lastig zijn.Ook de pogingen om Roxie vast te houden wilden niet echt lukken want dan is ze toch beresterk hoor. Na een kwartier besloten we dat dit hem niet zou worden en gingen over op plan B. De reservereu werd erbij gehaald en dit was een reu met meer ervaring en niet snel onder de indruk van wat gepiep en gesnauw. Nou,daar kwam idd een reu aanlopen die zeer imponerend was. Hij vond Roxie wel aardig en wilde gelijk aan 'het werk'. Ik besloot Roxie even los te laten en dit was wat mevrouw wilde. Ze liet hem toe en wel sprong ze af en toe weer weg met een hoop kabaal.

 

Maar toen het gedaan was kon ik snel op haar aflopen en haar vasthouden.Daarna mochten ze nog even bijelkaar liggen en Roxie gaf nog een paar liefkozende likjes aan haar 'verloofde'.

Roxie in de auto gezet, airco aan en wij naar binnen om de papieren te tekenen en alles te regelen. Om 21.00 uur konden we vertrekken en we waren echt op hoor. In Eindhoven waren ze bezig met de weg dus moesten we nog een heel eind omrijden, toen ik m'n lenzen in de auto uit wilde doen gingen we net over een hobbel en schoot m'n vinger in m'n oog.En nog een bijna ongeluk omdat er een moedereend met jonkies de weg overstak.Om 23.45 uur waren we thuis en Hans dook gelijk z'n bed in.Om 04.00 uur gaat zijn wekker weer.Ik kon toch niet slapen dus ging om 02.00 uur naar bed en was weer vroeg wakker. Donderdag zou ze voor de 2e keer moeten worden gedekt maar er waren nogal wat problemen. Hans kon geen vrij nemen omdat het nu erg druk is i.v.m. de aankomende bouwvak en al het werk moet dus af. Ik weer in paniek en tranen want dit zou zonde zijn als deze 2e dekking niet door zou kunnen gaan. Uiteindelijk een oplossing gevonden en Hans kan gewoon naar z'n werk. Ik stap morgenmiddag op de trein met Roxie richting Arnhem en dan pikt Hans mij daar na z'n werk op. Dan rijden we door naar BelgiŽ en gelukkig zijn de weersvoorspellingen morgen een stuk gunstiger. Ik ben benieuwd hoe ze het vind met de trein maar daar kom ik morgen wel achter.


02 Juli 2008 Permanente link Google Feed MSN Reporter


Reacties
Naam Rifka en Quinaby @ 11:22 03-Jul-2008
Roxie, wie is je verloofde nu ??????????

Naam
(typ de letters en cijfers over)
E-mail
:-) :-d ;-) :-o :-p (h) :-@ :-s :-$ :-( :'( :-| (a) (l) (6) (?) (!) (i) (>) (y)
Outlet NL female 140915 - 030216 468x60


Weblog