Roxie's belevenissen - Roxie loops-Dag 8
Hoe werkt het? Klik hier
Begin pagina
loggy.nl Home
Weblog maken
RSS Feed

Abonneren!

Roxie's dagboek

De bevalling
Dag 64
Dag 62
Dag 59
Dag 57
De a.s. papa
Dag 51
De werpkist staat klaar
Dag 45
Dag 42
Roxie 2e echo
Week 4/5
Week2-dag 13
Week 2
Week 1
Dag 14
Dag 12
Dag 11
Dag 8
Roxie loops-Dag 8
Roxie loops
Hondenwasdag
Sneeuw
Roxie naar de keuring
Papa Mexx
Roxie's dagboek


<< vorige | Hoofdmenu | Volgende >>

Roxie loops-Dag 8


Vandaag is Roxie op haar 8e dag van haar loopsheid dus een afspraak bij de DA gemaakt i.v.m. de progesterontest.Met Laika en Roxie naar de DA gewandeld omdat ze ook hun jaarlijkse entingen moesten hebben. Nu bleek dat ze bij mijn DA geen 'kit' hadden om het progesteron te bepalen en dat het moest worden opgestuurd De uitslag zou dan pas een dag later bekend zijn dus dit was even een probleem. Gelijk gebeld met een collega DA en daar een afspraak voor 16.00 uur gemaakt. Laika en Roxie zijn verder wel geŽnt en helemaal nagekeken. Laika woog 39 kilo en Roxie 47 kilo Je ziet het er niet vanaf maar ze is groot en ze is goed gespierd.Verder was alles goed bij de dames en ik heb ook gelijk een wormenkuur meegenomen. Roxie is ondertussen uitgehongerd want ze moest nuchter blijven.Om 10.15 uur ben ik van huis gegaan en om 12.15 uur was ik weer thuis.Eerst maar een bakkie gedaan en toen in de buurt gaan kijken of ik vervoer kon regelen.Niet gelukt want het is hier ook nog eens de TT dus veel mensen waren weg of konden niet.Hans zit nu in Arnhem dus die zal vanmiddag wel last hebben van files en ook later thuis zijn.Dan moet ik maar weer gaan wandelen , dus beweging krijg ik vandaag genoeg Ik denk dat de waardes nog wel laag zijn want ze verliest nog regelmatig rood gekleurd bloed. Ze houd zich wel erg schoon en thuis worden de bloeddruppels door Laika en Mexx opgeruimd Nou,vanmiddag weet ik meer en ik ben benieuwd hoe hoog/laag de waardes zijn.

Ben weer thuis na een flinke wandeling en ik ben gesloopt zeg.Om 15.20 uur ben ik gaan lopen en om 16.00 uur precies was ik bij de DA.Ik kon het gelukkig makkelijk vinden.Bloed afgenomen en na een kwartier zou de uitslag al bekend zijn.Ik weer naar huis gewandeld en toen ik thuis kwam had de DA al gebeld.Waardes waren nog laag en maandag terugkomen.Spannend!!!!!!!!

 

Op de terugweg even uitgerust en Roxie maakte kennis met de geitjes.Verder liepen er ook schapen,ganzen en wat ander kleinvee.

 

Ze vond het best interessant en sommige dieren had ze nog nooit gezien dus weer goed voor de socialisatie.


27 Juni 2008 Permanente link Google Feed MSN Reporter


Reacties
Naam Alma @ 21:45 27-Jun-2008
Ik hebje weblog ook gevonden Monique ! Dat gaat spannend worden met Roxie. Ik hoop dat het allemaal goed gaat verlopen, veel succes!
Groetjes Alma

Naam
(typ de letters en cijfers over)
E-mail
:-) :-d ;-) :-o :-p (h) :-@ :-s :-$ :-( :'( :-| (a) (l) (6) (?) (!) (i) (>) (y)
Outlet NL female 140915 - 030216 468x60


Weblog