Roxie's belevenissen - Roxie's dagboek
Brochures.nl Begin pagina
loggy.nl Home
Weblog maken
RSS Feed

Abonneren!

Roxie's dagboek

De bevalling
Dag 64
Dag 62
Dag 59
Dag 57
De a.s. papa
Dag 51
De werpkist staat klaar
Dag 45
Dag 42
Roxie 2e echo
Week 4/5
Week2-dag 13
Week 2
Week 1
Dag 14
Dag 12
Dag 11
Dag 8
Roxie loops-Dag 8
Roxie loops
Hondenwasdag
Sneeuw
Roxie naar de keuring
Papa Mexx
Roxie's dagboek


<< vorige | Hoofdmenu | Volgende >>

Roxie's dagboek


Ik ga hier mijn dagboek beginnen over Roxie die hopelijk binnenkort haar eerste nestje zal krijgen. In augustus 2002 kwam onze eerste berner Laika,een teefje.Ik vond het zo leuk dat 2 jaar later een reu ons gezin kwam versterken. Dit werd Viking Mexx uut 't Waarkhuus en daarmee ben ik begonnen met fokken. Omdat Laika niet geschikt bleek voor de fok besloten we er een teefje bij te nemen om daar ,als ze geschikt bleek te zijn, zelf een nestje te gaan fokken. Want wat is er leuker dan een hoop heerlijke bernerpups door je huis te zien rennen

 Toen Mexx z'n eerste nest was geboren ben ik elke week gaan kijken en zou met 6 weken een keuze maken. Dit liep wat anders want op de leeftijd van nog maar 3 weken jong,wist Roxie mij zo om haar kleine berner pootje te winden dat de keuze toen al werd gemaaktHet was geweldig om dit nest vanaf het begin te mogen volgen en we waren dolblij toen kleine Roxie op 17 juni 2004 mee naar huis mocht.Vanaf dag 1 waren Roxie en Mexx dikke vrienden. Laika vond het iets minder en dacht:Wanneer gaat ze weer weg Maar het is allemaal goed gekomen en nu heb ik een fantastisch trio die het allemaal goed met elkaar kunnen vinden.

 


29 Maart 2008 Permanente link Google Feed MSN Reporter


Reacties
Naam Joke en Djuhra @ 10:18 30-Mar-2008
Hoi Monique!
Wat leuk zeg, ik voeg 'm toe bij m'n favorieten,kan ik gezellig meelezen! Prachtige foto trouwens van Roxie,die 1e bovenaan!

Groetjes Joke en een poot van Djuhra

Naam
(typ de letters en cijfers over)
E-mail
:-) :-d ;-) :-o :-p (h) :-@ :-s :-$ :-( :'( :-| (a) (l) (6) (?) (!) (i) (>) (y)
Outlet NL female 140915 - 030216 468x60


Weblog